Puțin a lipsit ca tanti Viorica, angajată la Ghișeul 3 al Direcției de Taxe și Impozite Locale Alba Iulia, să devină noul recordman mondial la Candy Crush Saga.

Tentativa de doborâre a recordului a avut loc într-o zi de luni, pe la amiază, și a fost întreruptă de un cetățean care, după două ore de așteptat în fața ghișeului, și-a pierdut răbdarea și a bătut în geamnul angajatei.

Sigur că sunt dezamăgită – ne-a declarat tanti Viorica – mai ales că mă antrenez de câțiva ani pentru acest record. Am reușit în urmă cu o lună să trec de level 3.000. În vara aceasta am fost chiar și la un training organizat de Primărie, la Eforie Sud, pe probleme de eficientizare serviciilor publice, unde m-am antrenat în regim intensiv.

E trist că sunt unii concetățeni, că oameni nici nu pot să le zic, care nu au respect munca altuia, pentru toate orele pierdute pentru a mă antrena. Îi era greu să mai aștepte puțin? Ai așteptat două ore, îți cad mâinile dacă mai aștepți puțin? E și o lipsă de civilizație la noi, la români. Nu o să vedeți în occident că un cetățean îi bate în geam unui funcționar dacă vede că acesta e ocupat – a conchis tanti Viorica.

Cu toate că a ratat doborârea recordului mondial, tanti Viorica e decisă să nu renunțe la visul de a deveni cel mai mare campion la Candy Crush Saga și va mai mai repeta tentativa în zilele următoare. 

În cazul în care va reuși să doboare recordul mondial la Candy Crush Saga, tanti Viorica de la Ghișeul 3 va fi al doilea campion al Direcției de Impozite și Taxe Local Alba Iulia, după tanti Florica, pensionată anul trecut, care a deținut pentru mai mulți ani recordul mondial la Solitaire.

 

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare