Vineri, 15 Aprilie 2016 17:04

Dacă privești în abisul prostiei, un penelist te va privi înapoi și-ți va face cu mîna

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă stai cuminte, pe marginea prăpastiei dintre normal și imbecilitate, și privești în abisul prostiei, de undeva din cel mai adînc hău îți va face cu mîna un penelist. Oamenii ăștia reușesc să reinventeze termenul de prostie. Îi dau, pur și simplu, un nou sens, mult mai profund. Să vă explic și de ce.

Deschid mailul și văd mesajul următor: “Stimati jurnalisti, Va rugam sa primiti atasat un material pentru presa. Toate cele bune!”.
Atașat mailului erau două documente, o poză cu individul din imagine și un text intitulat “articolPNLStremt”. Deschid “articolul” și, ce să vezi nenicule, era un interviu. Băi, pe bune, un interviu. Și nici măcar nu era trimis de către candidat. Căci, în cazul ăla, l-aș fi bănuit doar pe el de imbecilitate. Ntț! Era trimis de la biroul de presă al partidului. Adică, ăia, peneliștii specialiști în comunicarea lui papuc, au gîndit că e bine să trimită, spre publicare, un interviu. E, sincer, un nou nivel al mîncătoriei de căcat din presă. Adică, s-a trecut și de faza în care cîte un jnapan politic mergea la inverviu și-i dădea întrebările reporterului, spre a fi întrebat. Nu, nene, acum se trimite direct comunicatul. Fantastic.

Iată mărețul interviu:

"În comuna Stremț este nevoie de schimbare

Interviu cu domnul Corneliu Florea, candidatul PNL pentru funcția de primar


Rep.: Domnule Corneliu Florea, pentru început aș vrea să ne spuneți câteva lucruri despre dumneavoastră.
C.F.: Am 43 de ani, sunt fiu al satului Stremț, locuiesc în Stremț și sunt căsătorit aici. De profesie sunt constructor structuri și de aproape un deceniu sunt administratorul firmei S.C. Mart Cons S.R.L., firmă cu peste 20 de angajați, care activează peponderent în domeniul construcțiilor civile și industriale.
Rep.: Din ce motive v-ați decis să candidați?
C.F.: Din punctul meu de vedere și al majorității locuitorilor din Stremț, actuala conducere a comunei este depășită. În comuna Stremț este nevoie de schimbare. Nu neg, s-au făcut anumite lucruri, dar se poate mai mult, mult mai mult. Sunt un om de echipă și împreună cu echipa PNL din Stremț și cu ajutorul oamenilor din comună știu că putem dezvolta proiecte care să ducă la o evoluție constantă a comunității, pentru binele nostru și al copiilor noștri.
Rep.: Vorbiți de proiecte. La ce vă referiți?
C.F.: M-am hotărât să candidez la funcția de primar al comunei Stremț având în vedere mai multe aspecte. Consider că am experiența și cunoștiințele necesare pentru a conduce comuna Stremț către un grad mai mare de civilizație și confort, atât în centrul de comună, cât și în satele aparținătoare. Și în acest caz mă refer în principal la extinderea rețelelor de apă și canalizare, precum și la servicii medicale și de educație. Cred, de asemenea, că prin măsuri concrete putem oferi tinerilor alternativa de a rămâne în mediul rural. Iar în acest caz soluțiile țin de crearea de locuri de muncă, construirea de locuințe sociale, stimularea antreprenoriatului și oferirea de sprijin pentru accesarea fondurilor europene. Știu că educația este un pilon de bază al evoluției societății românești, iar din funcția de primar voi sprijini în mod deosebit educația și cultura, deoarece cred că este de datoria administrației publice locale să contribuie la asigurarea de condiții pentru formarea și educarea copiilor. Necesitatea dezvoltării turistice a comunei este încă un element important. Eu voi face tot posibilul pentru a readuce Stremțul pe harta localitaților turistice prin programe de valorificare a lacului din comună, o fostă „perlă turistică” a județului. Acestea sunt doar câteva dintre obiectivele pe care le voi pune în practică împreună cu echipa de consilieri, în cazul în care cetățenii comunei ne vor acorda încrederea lor. Evident, aștept și propuneri de proiecte de dezvoltare și din partea locuitorilor comunei și-i asigur că eu și echipa PNL Stremț le vom lua în considerare și vom face tot posibilul spre a fi duse la îndeplinire.
Rep.: Domnule Corneliu Florea vă mulțumim și vă dorim mult success!"


Vă dați seama că primul instinct a fost să pun mîna pe telefon, să sun la PNL și să le zic un sincer “GO IN YOUR MAMA, MAKING CIRCLES, YOU STUPID CREATURE!”. Cum naiba, pentru numele lui Marele Prieten Imaginar, să trimiți “spre publicare”, un interviu gata făcut? Cum să fii atît de imbecil încît să îți imaginezi că un ziarist, pînă și unul second hand la mîna a treia, va publica un interviu pe care tu ți l-ai luat singur? Sau ți l-ai dat?! Ce e în capetele oamenilor ăstora? Chiar așa să stea lucrurile în presa locală? Adică, se ia cîte un pulifrici din-ăsta de candidat, se duce la primul ziar local și le zice ălora ceva de genul “uite, am și eu niște întrebări la care aș vrea să îmi răspund la voi în publicație, cît mă costă?”?! Băi, e incredibil, pe bune.
După ce mi-am revenit din perplexitatea în care mă aruncase acest mail, am fumat o țigară și am citit “interviul”. Așadar, stimate domnule candidat imbecil:

Cînd vă mai luați singur interviu, e bine să știți că răspunsurile se dau unor întrebări, nu unor afirmații. Mai apoi, “peponderent” nu înseamnă nimic în limba română. Și nu candidați “la funcția” de primar și “pentru funcția” de primar. Altfel, tot acest “interviu” este un fel de vrăjeală - frecție la piciorul de lemn. Ați fi fost la fel de credibil dacă ați fi promis că, odată ajus primar, îi veți ajuta pe surdo-muți să vadă. Și, vă rog eu, dacă ajungeți primar, nu sprijiniți dom’le educația și cultura. Sprijiniți o bîtă, mai bine. Veți fi fost mai autentic măcar.

Mai multe din această categorie: « Un afiș de la o gală de lupte greco-mârlane

Adaugă comentariu

Va rugam nu injurati! Poate veti gasi argumente, totusi!


Codul de securitate
Actualizează

JoomShaper