Miercuri, 30 Martie 2016 17:45

Tulai minunea! Arsenie Boca i s-a arătat lui Călin Potor și i-a spus secretul prin care Mircea Hava poate pierde alegerile locale

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Era o zi normală, ca toate zilele normale în care la PSD Alba nu se făcea mai nimic. Călin Potor, candidatul partidului pentru fotoliul de primar de Alba Iulia, se uita la niște documente și pretindea că studiază, în timp ce desena bastonașe și cerculețe pe marginile foilor.
Dintr-o dată, ca prin minune, i-a venit o idee. Era o idee despre cum să-i vină ideea unui proiect pentru Alba Iulia, unul cu care să poată candida la modul serios. Numai că, tocmai cînd i-a venit ideea, ca prin minune a și plecat. Supărat, a lăsat capul pe masă și, dintr-o dată, pe una din colile de hîrtie atît de frumos ornate cu bastonașe și cerculețe, a apărut capul lui Arsenie Boca. WOW! Iete minunea! Și, chiar mai minune, capul lui Arsenie Boca a început să-i vorbească. Călin Potor nu mai văzuse pînă atunci vreun sfînt care să și vorbească.

Și Arsenie Boca i-a zis așa: Tu, Căline, tu n-ai să ieși primar nici de data asta. Dar, dacă o să asculți la mine, te voi învăța eu care e secretul. Îți voi spune eu cum să faci astfel încît Mircea Hava să piardă niște alegeri locale la Alba Iulia. Uite, ascultă aici la sfatul meu divin. Ai pierdut deja niște alegeri de la PNL. Ai să mai pierzi încă unele de la PSD, iar mai apoi nu vei mai avea din partea cui să pierzi. Dar, ascultă povață, e și un bine în tot răul. Trebuie doar să te căiești. Ascultă-mi cuvintele. Peste patru ani are să fie șansa ta. Atunci are să fie momentul, căci nu mai există PD. Și, dacă PD nu mai există, nu ai cum să te întorci acolo, să pierzi și din partea lor. Dar asta e bine. Căci vei avea ocazia să-ți faci tu propriul tău partid, cu care să candidezi pentru Primăria Alba Iulia. Căline, fii atent! Ascultă vorba mea: vei face un partid și-i vei pune numele PMH. Adică, Partidul Mircea Hava. Și, cu partidul ăsta vei candida pentru funcția de Primar de Alba Iulia. Căline, îți zic eu, eu Arsenie Boca, în felul ăsta Mircea Hava va pierde. Bine, tu nu vei cîștiga, dar Mircea Hava, Partidul Mircea Hava va pierde alegerile pentru primar. Căline, dacă asculți povețele cele sfinte are să se facă dreptate. Haide, te pup. Să fii cuminte.

Și-apoi, ca printr-o la fel de mare minune, chipul lui Arsenie Boca a încetat să vorbească. Tocmai cînd în sală venise Ioan Dîrzu, care nu-și putea explica nici ce caută chipul sfîntului pe programul electoral cu cerculețe și bastonașe al lui Potor, și nici de ce acesta din urmă era alb la față și cu lacrimi în ochi.

 

(din nou, evident, textul e caterincă, pamflet, la mișto. iar poza e photoshop)

Adaugă comentariu

Va rugam nu injurati! Poate veti gasi argumente, totusi!


Codul de securitate
Actualizează

JoomShaper