Vineri, 01 Aprilie 2016 13:07

Simt că mă transform într-un veritabil politician. Jurnalul candidatului care nu candidează

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fraților, n-am mai scris de vreo două zile la jurnalul ăsta, în care încerc să vă conving să mă susțineți pe mine, singurul candidat care nu candidează. Și știți de ce? M-a durut în pluă. Băi, da, cîteva zile m-a durut în pluă de voi, cei care mă susțineți. M-a durut în pluă de oraș, de proiecte și de toate nevoile și dorințele voastre. Da’ așa o durere în pluă am avut... nici n-aveți idee. Ce naiba să însemne asta? Probabil că de cînd cu campania asta mă transform într-un politician pur-sînge. Nu?! Păi, cum altfel se poate justifica atîta durere în pluă? Băi, nu mi-a păsat. Am ars-o fix ca un politician.

De fapt, nici acum nu cred că îmi pasă. Dar vă zic așa, că tot pe mine trebuie să mă susțineți. Că numai eu vreau să facem să fie bine, pentru oameni, pentru oraș, pentru CO-MU-NI-TA-TE! Băi, eu vreau să fiu aproape de oameni, să le ascult problemele, să îi ajut, să facem infrastructură, canale, șosele, apă potabilă, internet, școală, spital, condiții mai bune, în care noi, albaiulienii să fim mîndri că sîntem albaiulieni. Să avem promisiunea unui viitor mai bun, pentru noi și pentru ai noștri copii. Să fim alături, împreună, că numai așa putem învinge! Că binele învinge!

Na, v-am convins? Băi, îmi trebuie două zile de pauză de la pauză, că mă transform naibii în Mircea Trifu. Sau, mai rău, în Florin Roman. Și așa ceva chiar nu vreau, mai ales că e weekend.

Hai, vă pup! Și, chiar și așa, politician cum am devenit, susțineți Negru, singurul candidat care nu candidează pentru Primăria Alba Iulia. Negru pentru Alba!

Adaugă comentariu

Va rugam nu injurati! Poate veti gasi argumente, totusi!


Codul de securitate
Actualizează

JoomShaper