Joi, 14 Aprilie 2016 18:37

Panarama papers. Sute de promisiuni neonorate de către Florin Roman au fost găsite în conturile unei bănci din Bahamas

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Noi dezvăluiri în cadrul Panarama Papers arată că micul mare om politic, Florin Roman, și-a dosit în decursul ultimilor ani toate promisiunile neonorate în diverse conturi ale unor bănci din paradisurile fiscale.

Se pare că micul combinatozarul din PNL e mai mult decît un iscusit înșurubac în fel și fel de funcții plătite regește. Actualul vice al Consiliului Județean, fost candidat închipuit la Primăria Alba Iulia, fost mare om al panourilor publicitare, fost în ț-șpe consilii de administrație (Poșta Română, Eximbank, etc.), fost purtător de vorbe pe la Romarm și multe multe astfel de sinecuri, este și un bun jongleor al promisiunilor neonorate.

Un grup de jurnaliști britanici, de pe lîngă grupul de cercetători britanici, a descoperit mai multe documente din care reiese că promisiuni precum “sala polivalentă”, “capitala culturală europeană”, “autostradă pînă la Vienna”, “să facem să fie bine”, “eu sunt un om cinstit”, “nu-mi miroase gura”, “n-am cărat plasele lui Atanasiu” și alte astfel de marote cu care micul diletantist al PNL jongla în fața camerelor de filmat, au fost ascunse, prin intermediul mai multor off-shore-uri, în conturile unei bănci din Bahamas.

În plus, aceeași jurnaliști britanici ar mai fi găsit, tot în Bahamas, cîteva mii de conturi mici, în care Florin Roman își ascunsese mai multe milioane de euro, agonisite din sutele de mii de euro cîștigați în mod cinstit, din leafa lui de bugetar de lux. Pentru că, se știe, lui Florin Roman îi plac sinecurile și conturile mici. Extrem de multe și mici.

 

 

(evident, textul e o miștocăreală și orice asemănare cu fapte reale este pur întîmplătoare)

Adaugă comentariu

Va rugam nu injurati! Poate veti gasi argumente, totusi!


Codul de securitate
Actualizează

JoomShaper