Duminică, 10 Aprilie 2016 16:26

Panarama Papers. Peste 80.000 de greșeli gramaticale și dezacorduri dosite de Ion Dumitrel într-un cont offshore

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Noi documente, apărute în cadrul proiectului Panarama Papers, arată că șeful Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, ar fi beneficiarul unei shell company, prin intermediul căreia nu mai puțin de 80.000 de greșeli gramaticale și dezacorduri au fost ascunse într-o bancă din Insulele Virgine.

Cele peste 80.000 de greșeli gramaticale și dezacorduri, care nu apar în niciuna dintre declarațiile de avere ale lui Ion Dumitrel, ar fi rezultat din parandărăturile obținute ca urmare a atribuirii contractelor cu finanțare europeană. De întreaga suveică s-ar fi ocupat Dan Popescu, director în cadrul Consiliului Județean și un apropiat al lui Dumitrel.

De altfel, SC Cuvintele Care Le Știm SRL, firmă deținută de Dan Popescu, este cea prin intermediul căreia este deținută compania Jon The Boss ltd, din Insulele Virgine, în ale cărei conturi au fost descoperite cele peste 80.000 de greșeli gramaticale și dezacorduri.

Ca urmare a publicării documentelor descoperite în banca din paradisul gramatical, Ion Dumitrel ar fi declarat: Este vorba despre greșeli care le-am făcut înainte de a intra în politică. Nu sînt nici o problemă și este drepturile mele, ca ale oricărui cetățean, de a deține aceste dezacoarde. Vă sigur că nu este nimic ilegalitate la acești dezacorzi pe care îmi aparțin în mod legal.

 

(evident, textul e la mișto și orice asemănare cu persoane reale e pur întîmplătoare. gen)

Comentarii   

0 #2 Kellee 16-05-2017 02:08
Thanks for finally writing about >Panarama Papers. Peste 80.000 de greșeli gramaticale
și dezacorduri dosite de Ion Dumitrel într-un cont offshore
Citat
0 #1 gicu 13-04-2016 13:58
cred ca Dumitrel gandeste mai repede decat poate sa rosteasca cuvintele. La ardeleni e mai bine: gandesc incet, vorbesc rar. Ce scuza au maghiarii din Romania?
Citat

Adaugă comentariu

Va rugam nu injurati! Poate veti gasi argumente, totusi!


Codul de securitate
Actualizează

JoomShaper