Joi, 24 Martie 2016 18:33

O să vă fac o mescheelie. Jurnalul candidatului care nu candidează

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Am văzut că adevăratul meu contracandidat, Klaus Iohannis, care nici el nu candidează pentru Primăria Alba Iulia - fix ca mine! ăsta mă copiază! - a bătut palma cu turcul Recep Tayyip Erdogan și la București are să fie construită o cea mai mare moschee. Ce chestie! Chiar și-așa, ce nume e ăla Recep Tayyip? Ce naiba înseamnă Recep Tayyip în română? Păi, Bok înseamnă căcat în limba turcă... în caz că nu știați. Emil habar n-am ce-nseamnă, dar Bok e căcat. Să nu deviez însă...

Mă enervează Iohannis ăsta. Eu de multă vreme avea ideea asta, să fac o moschee în Alba Iulia. Nu una mare, că nu ne permitem, dar de una una mai mică avem. De ani de zile îi ziceam lui Dilo’: Băi Dilo, să nu-l mai văd pe Hagi la Galatasaray dacă te mint, băi, nouă ne trebuie la Alba Iulia o moschee. E musai băi! Îți zic eu, dacă vrei succes în politică, moscheea e cheia!!!

Mor de nervi. S-a băgat Iohannis ăsta ăsta și mi-a stricat tot filmul. Păi, acum, ce să mai fac? Să vin cu un proiect de genul “Cealaltă Moschee”? Sau “Cea mai mare moschee de tip Vauban”? “Moscheea Carolina”? Nu merge, frate.

Singura soluție pe care o văd eu e să facem aici, la Alba Iulia, o moscheelie. Una mai mică, așa, cît de cît, să nu năvălească pe noi turiștii musulmani. Să vină numai ăia de lux, ăia de poartă tichie de mărgăritar. Băi, jur pe roșu! Ce idee mi-a venit! Evrika! Deja parcă văd afișul de promovare: “Ai tichie de mărgăritar? Vino la Alba Iulia, singurul oraș creștin cu Moscheelie”.

Ce hotel medieval, frate? Ce budă publică cu depozit de făină de secol XVII? Ce stație de metrou nefuncțională - Hala Principia? Ce statui? Ce clopot și piramidă? Băi, asta e! O Moscheelie. Prima Moscheelie creștină! Are să fie superbă, cu verde și albastru - și o țîră negru, normal - cu smaralde și jad și aur, mult aur, și platină. Și plină plină cu mărgăritare. Numai de ar exista și 40 de virgine prin Alba Iulia, pe care să le angajez la super mega Moscheelia din Alba, ar fi raiul pe pămînt!

Hai, vă pup și ne vedem mîine. Sau poate nu, că mîine e uikend și mai bem și noi ceva, că se dă dezlegare.
Nu uitați, susțineți singurul candidat care nu candidează. Negru pentru Alba.

 

Adaugă comentariu

Va rugam nu injurati! Poate veti gasi argumente, totusi!


Codul de securitate
Actualizează

JoomShaper