Vineri, 15 Aprilie 2016 16:26

O să regîndesc din temeliile infrastructurii orașul. Jurnalul candidatului care nu candidează

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Văd că nu mai poți candida, nici măcar la mișto, dacă nu promiți că rezolvi problema cu infrastructura.
Prin urmare, mă văd nevoit să explic modul în care o să revergorez eu treaba asta cu infrastructura, cum o să fac să fie bine. Azi o să vă explic cum o să revergorez circulația rutieră, cum o să fac să dispară ambuteiajele și tot. Să fie bine.

În primul și în primul rînd trebuie să rezolvăm problema asta, oarecum matematică: ce vrem, de fapt, șosele mai lungi sau mai late? Eu zic că întrebarea asta e prea complexă și nici măcar nu necesită un răspuns care să fie dintre cele două opțiuni. Putem, spre exemplu, avea poteci suspendate. Știu, mai promisese unul pe la București că face autostradă suspendată. Noi, însă, la Alba Iulia, nu ne permitem autostradă, să fim realiști. Niște poteci suspendate, însă, s-ar putea face. Și, ca să avem o și mai mare fluiditate, fiecare intersecție de potecă suspendată va avea cîte un sens giratoriu suspendat. De fapt, chiar și dacă nu e intersecție, cred că din 500 în 500 de metri e bun un giratoriu suspendat. Că nu se știe cînd merge omul într-o direcție și, pac, dintr-o dată, se răzgîndește și vrea să se întoarcă. Deci, sînt bune giratoriile alea. Apoi, mai trebuie niște semafoare suspendate, care vor avea culoarea roșie suspendată iar verdele intermitent. Apoi, după ce voi fi gătat cu potecile suspendate și giratoriile suspendate și semafoarele suspendate, o să fac și niște piste de biciclete suspendate. Și piste de role, tot suspendate. După care, la final, suspendăm circulația, unificăm trotuarele cu pistele cu șoselele și cu potecile, și le declarăm zone auto-pietonale (mega concept!) iar toată lumea se va plimba unde va vrea și cînd va vrea. Și, mai ales, cum va vrea. Are să fie un super mega delirant haos, de toți turiștii care vin nu vor mai ști să plece. Și dacă nu pleacă, trebuie să-și cumpere căși și apartamente, că doar n-o să stea la cort. Și salvăm și piața imobiliară. Dar despre piața imobiliară, în episodul următor.

Hai, vă pup. Nu uitați, susțineți Negru, singurul candidat care nu candidează la fotoliul de primar. Negru pentru Alba!

Comentarii   

0 #2 86Angelia 08-08-2017 05:59
I see you don't monetize your site, don't waste
your traffic, you can earn extra cash every month
because you've got high quality content. If you want to know what is the best adsense alternative,
search in google: adsense alternative Mertiso's tips
Citat
0 #1 86Kara 02-08-2017 00:37
I see you don't monetize your page, don't waste your traffic, you can earn extra bucks every month because you've got high quality content.
If you want to know what is the best adsense alternative, type in google: adsense
alternative Mertiso's tips
Citat

Adaugă comentariu

Va rugam nu injurati! Poate veti gasi argumente, totusi!


Codul de securitate
Actualizează

JoomShaper