Focar de Covid 19 la Curtea de Apel Alba Iulia. Cinci cazuri pozitive depistate după testele de ieri

Marți, 30.06.2020, întreg personalul Curții de Apel Alba Iulia aflat în activitate, 123 de persoane au fost testați pentru COVID-19 prin metoda ”pooling”. Rezultatele testării comunicate astăzi de reprezentanții D.S.P. Alba evidențiază că marea majoritate a personalului nu s-a infectat cu noul coronavirus, în timp ce pentru 5 colegi testele au fost pozitive iar în alte două cazuri incerte. Pentru personalul din cadrul compartimentelor publice (registratură, arhivă, biroul de informare și relații publice) rezultatele testelor de ieri au fost negative. Pentru siguranța colegilor și a publicului nostru, personalul instanței va fi retestat la sfârșitul săptămânii.

Curtea de Apel Alba Iulia colaborează îndeaproape cu reprezentanții D.S.P. Alba și urmează toate măsurile recomandate astfel încât activitatea de judecată și a compartimentelor publice să se desfășoare în condiții normale și de maximă siguranță pentru angajați și public deopotrivă. În acest sens, facem din nou apel către toți participanții la activitatea judiciară să respecte cu strictețe măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus (COVID-19) anunțate public de către Curtea de Apel Alba Iulia.

Curtea de Apel Alba Iulia va manifesta în continuare maximă transparență, astfel încât justițiabilii și profesioniștii din sistemul judiciar să fie imediat și permanent informați prin toate mijloacele de informare disponibile. În cursul zilei de astăzi vom reveni cu precizări referitor la cum se va desfășura în perioada următoare activitatea instanței.

Reamintim că la nivelul Curții de Apel Alba Iulia a fost declanșată ancheta epidemiologică după ce duminică un angajat al Curții de Apel Alba Iulia a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19 în urma prezentării la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul S.J.U. Alba Iulia cu simptome de viroză respiratorie, care au debutat în cursul zilei de sâmbătă seara.

CURTEA DE APEL ALBA IULIA

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile