Bună seara doamnelor și domnilor și bine ați venit la concursul de previziuni astrale împlinite ”Și eu vreau salariu de la Primărie”.

După cum ne așteptam, căci astrele se aliniaseră la perfecție, domnișoara Loredana Ștef este noul jurist-responsabil resurse umane din cadrul Centrului pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia, din cadrul Primăriei Alba Iulia.

În urma probei interviu – care a avut loc ieri, 9 aprilie – domnișoara Loredana a fost declarată cîștigător al postului. Asta și după ce un al doilea concurent, Ioana Bela, care fusese declarată și ea admis la proba scrisă, nici nu s-a mai prezentat la concurs. Practic, a fost cam ca la o licitație organizată de Primărie.

Proces_verbal_interviu_CaminVarst_Insp+Sofer_PC_in_03042019

Ioana Bela, din informațiile noastre, nu s-a mai prezentat la interviu după ce, ca urmare a notei obținute la proba scrisă, a făcut contestație, iar în urma contestației i-a fost scăzută nota.

Așadar, felicitări Loredana! Să fie într-un ceas bun! Felicitări și familiei, prietenilor, domnilor primar, viceprimari și șefi de servicii din Primăria Alba Iulia, oameni care păstoresc cu atîta pricepere această instituție și care fac posibil ca, în România lui 2019, corectitudinea, cinstea, priceperea și calitățile profesionale să fie elemente cheie în activitatea funcționarului model.

Despre cine este Loredana, cine este prietenul ei și, mai ales, rudele prietenului (viitor soț înțelegem, încă o dată felicitări! și casă de piatră!) puteți citi mai multe aici, unde am lansat previziunea. Și mai puteți citi și aici, unde previziunea se împlinea deja.

Să fie bine, ca să nu fie rău! Că binele înfrînge!

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
Gogu
Gogu
12 aprilie 2019 22:57

esti jelos? lasa mah sa fluiere si aia din primarie ceva.

trackback

[…] Despre cum a fost angajată Loredana, viitoarea noră a familiei Giurgiu – întreaga familie lucrează în primărie, doamna la cabinet la primar, domnul funcționar, fiica inspector iar fiul, viitorul soț al Loredanei la CSM, ceva antrenor de sport, că doar e absolvent de Spiru Haret, secția sport – am scris mai tot scris noi. […]

trackback

[…] dacă nu are el linie directă cu ei, poate să o roage pe doamna Giurgiu (știți voi, soarca Loredanei, din la famiglia Primăriei), noua lui șefă de cabinet, să dea un mail și să rezolve. Mă rog, nu mail, mai bine telefon, […]