Întrerupem programul de divertisment pentru un anunț de ultimă oră. Domnișoara Loredana Georgiana Jeler a obținut cea mai mare notă la concursul organizat pentru ocuparea postului de inspector de specialitate în cadrul departamentului juridic și resurse umane de la Centrul pentru Persoane Vârstnice al Primăriei Alba Iulia.

Ce știre mai e și asta? Pe cine naiba interesează că o domnișoară a luat cea mai mare notă la concursul ăsta? – o să ne întrebați. Păi, ia uitați-vă la poză. Ea e domnișoara în cauză (poză obținută prin amabilitatea domnului Zahărberg de la compania Facebook).

Ah, păi așa da. Normal că merită, dom’e – o să ziceți.

Eh, dar de ce v-am stricat noi deranjul cu povestea asta? Păi pentru că Loredana e prietena (logodnica) băiatului cu care e în poză. Iar băiatul, Alexandru Giurgiu, e fiul propriilor lui părinți, Mariana și Nicu Cornel Giurgiu, ambii angajați ai Primăriei Alba Iulia. Primărie unde lucrează și sora lui Alexandru, Andreea Cristina. O primărie care e, aparent, o mare familie.

Și v-am mai stricat deranjul cu informația asta pentru că în urmă cu două zile, înainte să se dea concursul ăsta, am scris toată povestea asta. Citiți aici.

Pentru că ne-a șoptit nouă o păsărică cum că postul ăsta e cu dedicație pentru domnișoara Loredana. Și pentru că toată povestea asta vine să arate cum, deși extra supra dimensionată, Primăria Alba Iulia mai are totuși posturi libere pentru cine trebuie. Pentru cine merită adică.

Departe de noi intenția de a insinua că posturile din administrația locală sînt aranjate pentru cine trebuie. Sau că există nepotism, cumetrii, interese sau sinecuri. Probabil că Loredana nici n-a vrut să lucreze în cadrul Primăriei Alba Iulia, însă părinții lui Alexandru n-o acceptau în familie dacă nu lucrează în SRL-ul domnilor Mircea Hava și, în curînd, Paul Voicu.

 

Orișicum, ideea e că Loredana a luat cea mai mare notă. Cum vedeți mai jos. Și că mai urmează doar proba de interviu, unde e admisă doar ea – cu cea mai mare notă – și încă o doamnă, Ioana Bela, cu 0,66 puncte mai puțin. (care doamnă, din ce ne-a șoptit o altă păsărică, va depune contestație).

Cum de a luat cea mai mare notă? Păi pentru că s-a pregătit, a studiat și a avut cea mai bună lucrare. Chestiile astea cu rude și pile sînt doar așa, povești și prostii. Fata chiar a meritat. Sîntem siguri. Serios. Pe cuvînt. Uite încă o poză cu ea, dacă nu ne credeți.

Hai, să auzim de bine! Și încă o dată, felicitări Loredanei și familiei! Și baftă la proba interviu din 9 aprilie. Care interviu, cum se zice, e o ”formalitate”.

4.5 2 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Despre cine este Loredana, cine este prietenul ei și, mai ales, rudele prietenului (viitor soț înțelegem, încă o dată felicitări! și casă de piatră!) puteți citi mai multe aici, unde am lansat previziunea. Și mai puteți citi și aici, unde previziunea se împlinea deja. […]