Fostul senator PSD crede că lucrurile merg bine la Alba Iulia, deși orașul a fost condus de aceiași oameni timp de 24 ani, oamenii Partidului Democrat (FSN), devenit ulterior Partidul Democrat Liberal.

Iată ce scrie rectorul Universității Alba Iulia, senatorul independent încă Daniel Breaz, pe facebook:

„Duminică (n.a. 27 septembrie 2020) vom merge la vot într-o perioadă atipică, pe care nu am mai trăit-o și peste care sper să trecem, cu bine, cât de curând. Un lucru este însă cert: votul reprezintă un drept pe care nimeni și nimic nu ni-l poate lua. Votul este o acțiune a prezentului pentru un viitor pe care fiecare dintre noi îl creionăm în minte. De aceea nu trebuie irosit. Astfel, voi susține continuitatea pentru Alba Iulia. Un gest natural si logic datorită rezultatelor pozitive care au transformat orasul într-unul dintre cele mai performante.

Dragostea pentru Alba Iulia a fost tradusă în rezultate, în construcții sănătoase realizate de lideri care au avut aplecare și deschidere către oameni, nu în sloganuri electorale pline de disonanțe. Nu poți să avansezi proiecte fără a avea pilonul esențial și anume contactul direct cu oamenii din care să rezulte politici publice adaptate nevoilor orașului și ale cetățenilor. Din păcate, demagogia este atât de impregnată în fibra anumitor politicieni încât ea devine singurul lor „proiect” care, culmea, tinde spre perfecțiune. Sunt însă și oameni politici pentru care conceptul de comunitate primează. Mizez pe experiența echipei care a dovedit că este capabilă să mențină și să accelereze ritmul de dezvoltare al Albei Iulia în direcția potrivită.

Soluția continuității este cea mai potrivită pentru Alba Iulia, este garanția pentru viitorul comunității, pentru dezvoltare”.

Poate vă întrebați în ce partid se va înscrie Daniel Breaz în următoarele săptămâni. Acest lucru îl vom afla până în momentul în care partidele din judeţul Alba își vor stabili candidații pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020.

5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
pilu
pilu
23 septembrie 2020 21:15

Mai ce gulguta ai in tine. Linge frate linge,ca astia din PNL sunt sensibili la gadileli d’astea.