Numărul total al cazurilor de Covid 19, confirmate la nivelul județului Alba, a ajuns la 727, după ce, în ultimele 24 de ore, au fost testați pozitiv alți 18 pacienți, transmite DSP Alba.

În același timp, numărul persoanelor vindecate a ajuns la 509, în timp ce la nivelul județului au fost înregistrate 32 de decese, de la începutul pandemiei și până în prezent.

În cursul zilei de ieri, în Alba au fost prelucrate 542 de teste (373 la DSP și 169 la SJU)

Numărul total de teste efectuate în județ a ajuns la 41.383.

DSP Alba: Deși județul Alba raportează astăzi 18 cazuri noi COVID-19, este posibil ca în urma finalizării anchetelor epidemiologice și a analizei comune DSP – INSP 4 dintre ele să fie scăzute și reatribuite altor județe având în vedere că, deși persoanele au domiciliul în Alba Iulia (3) și Cluj (1), locul de infectare este în alte județe. Întrucât cele 4 persoane s-au testat în Alba ele vor fi raportate momentan aici, existând posibilitatea ca ulterior să fie făcută o corecție în acest sens.

Majoritatea cazurilor noi depistate astăzi sunt contacti de familie ai unor cazuri din trecut, care au dezvoltat simptome medii și ușoare și au solicitat testare. La aceasta data NU AVEM FOCARE NOU ÎN JUDEȚ, CELE VECHI FIIND CONSIDERATE STINSE.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile