E încă vară și cald și vacanțe și toate cele. Și, totuși, consilierii locali de la Sebeș se adună astăzi, de la ora 14:00, să voteze fel și fel de chestii.

Ei bine, printre chestiile pe care primarele Dorin Nistor le-a pus pe masa aleșilor locali se află și un proiect de hotărîre care modifică HCL-ul de luna trecută, cel prin care s-a aprobat sublimul schimb de terenuri dintre Primărie și familia Macarie, bunii amici ai edilului Dorin Nistor.

[pdf-embedder url=”http://www.abnews.ro/wp-content/uploads/2019/08/pr.-hot-Macarie.pdf” title=”pr. hot Macarie”]

Sigur, după cum cum puteți vedea în document, nu se modifică nimic esențial, de fapt. Sînt, maidegrabă, niște mici ajustări, astfel încît toată tărășenia să fie și mai bine acoperită de acte. Și, astfel, cu adierea de seriozitate și legalitate super verificată, să se piardă toată duhoarea de șmen și combinație din jurul acestei afaceri.

Pe scurt, treaba stă cam așa: Vasile Macarie dă un teren, sanchi vital pentru Sebeș, in the middle of fucking nowhere, iar Dorin Nistor – mă rog, Primăria Sebeș – îi dă la schimb afaceristului o pîrloagă lipsită de vreo valoare, dar fix în prelungirea moșiei lui, de la Mercur Spa, resort-ul dintre Sebeș și Alba Iulia, la intrarea spre Vinț. Ca să poată omul să se dezvolte liniștit, pe terenul lui, și nu să construiască așa, de capul lui, fără autorizații sau mai știu eu ce, pe terenul Primăriei.

Toată povestea, cu imagini topo și tot ce trebuie, o puteți reciti aici. Iar despre cum s-ar fi finalizat treaba, pe yacht în Croația, la Marea Adriatică, puteți citi aici.

Și, pînă se termină ședința aia de Consiliu Local, unde – sîntem siguri – se va vota și aproba fără probleme, încă o dată, schimbul de terenuri, vă lăsăm să priviți la poza asta, cu primarul Dorin Nistor, în toată splendoarea lui.

P.S. Nistor e cel din stînga. În dreapta e un penelist din Alba Iulia care nu-i primar. Încă. : ))

1
Lasa un raspuns

avatar
1 Subiecte de comentariu
0 Rasunsuri
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Autorul comentariului
Comentarriu recent al autorului
  Aboneaza-te  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare
trackback

[…] de zi se regăseau 12 proiecte de HCL, plus două informări. Nimic deosebit – cu excepția meșteșugirii și mai eficace a acelui schimb de teren între Primărie și Vasile Macarie, bunul prietenar al lui Dorin Nistor. Surpriză însă, pînă la ora ședinței și-au mai făcut […]