Liberalii nu au încheiat campania electorală: ministrul Sănătăţii şi ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei au fost la Câmpeni. Practic, este un semnal pentru cum va avea loc guvernarea liberală în următorii 4 ani.

„Joi, 15 octombrie 2020, au fost în vizită de lucru la Câmpeni, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației Publice, Ion Ștefan.

Vreau să le mulțumesc celor doi miniștri că au venit în zona noastră dar și deputatului Florin Roman, cu sprijinul căruia am reușit acest lucru.

Am discutat cu domnul Nelu Tătaru și cu domnul Ion Ștefan despre Spitalul Orășenesc, Spitalul de Boli Cronice dar și despre alte proiecte de investiții din orașul nostru pentru care avem nevoie de finanțare. Cele două spitale vor beneficia de fonduri pentru dotare și modernizare, dar și pentru construirea de locuințe de serviciu pentru medici si alți specialiști, prin sistemul ANL.

Vom transforma Spitalul Orășenesc Câmpeni care deservește întreaga zonă a Apusenilor, într-un spital modern, dotat și cu specialiști de valoare.

Amândoi miniștrii m-au asigurat de sprijinul lor și după ce îmi voi prelua funcția de primar voi bate des drumul Bucureștiului pentru a obține fonduri pentru ca orașul Câmpeni să se transforme în bine.

Vreau să vă spun că marți, 13 octombrie 2020, Judecătoria Câmpeni a validat alegerea mea în funcția de primar al orașului Câmpeni. Până la finalul săptămânii viitoare îmi voi prelua mandatul de primar, împreună cu colegii consilieri locali, într-o ședință de Consiliul Local ce va fi programată de Instituția Prefectului Alba.

În această perioadă nu am stat, ci am identificat principalele probleme care trebuie urgent rezolvate (și nu sunt puține), până la finalul anului, precum și soluțiile de rezolvare a acestora.

Sunt un Om de Cuvânt și voi munci împreună cu colegii mei pentru a avea orașul modern și nivelul de trai pe care ni-l dorim cu toții”, spune Cristian Dan Paşca, primarul ales al oraşului Câmpeni.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile