Rămânerea PNL în opoziție după alegerile europarlamentare și după eșuata moțiune de cenzură a produs un val de nemulțumiri în interiorul partidului. Mai mulți baroneți și-au manifestat nemulțumirea față de faptul că trebuie, în continuare, să mănânce pâinea cea neagră a opoziției și să saliveze, de la distanță, la gîndul ciolanului.

Nu mi se pare normal. Nu e corect. Am câștigat alegerile. Majoritate covârșitoare a românilor, 28% dintre ei mai exact, au ales PNL. Era normal să preluăm și guvernarea – a declarat un deputat PNL, care a preferat să rămână anonim.

Vă spun sincer, mi-e și rușine să mă duc acasă, la familie, să le spun că și anul ăsta trebuie să ne petrecem concediul prin Spania, Italia sau, Doamne ferește!, în Grecia. Păi chiar așa am ajuns? Nu e corect! Nu e! Anul ăsta plănuisem să mergem să vedem și noi Republica Dominicană măcar. Sau Vanuatu, ceva mai exotic. Dar pot? Din salariul de parlamentar pot? Nu pot! Nu e corect! Pentru ce am ajuns eu în Parlamentul României, pentru ce fac eu legi ca să fie bine la oameni? Ce, eu nu sunt și eu un om? Nu merit și eu după atâta muncă un concediu în Belize? Cum să-i zic soției că nu mai mergem în Belize și că abia dacă ne permitem la Barcelona sau în Toscana? – a mai declarat deputatul penelist, sub protecția anonimatului.

Valul de nemulțumire din PNL este cu atât mai mare cu cât, spun unele voci, o preluare a guvernării abia peste un an i-ar putea lăsa pe mulți în situația de a nu mai avea ce fura, PSD dovedind excepționale calități în acest domeniu, iar încă un an ar putea conta extrem de mult în economia parandărăturilor.

 

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)

1
Lasa un raspuns

avatar
1 Subiecte de comentariu
0 Rasunsuri
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Autorul comentariului
ALEXANDRU GIDALI Comentarriu recent al autorului
  Aboneaza-te  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare
ALEXANDRU GIDALI
Guest
ALEXANDRU GIDALI

Care alegeri?