Demersuri pentru înfiinţarea unui punct de lucru pentru permise şi înmatriculări auto la Cîmpeni

Demersuri pentru înfiinţarea unui punct de lucru pentru permise şi înmatriculări auto la Cîmpeni

Prefectul Nicolae Albu împreună cu deputatul Florin Roman au inițiat recent demersuri către Ministerul Afacerilor Interne, în vederea deschiderii unui punct de lucru pentru permise și înmatriculări auto în zona Munților Apuseni.

„Având în vedere numărul mare al locuitorilor din zona Munților Apuseni, care au nevoie de servicii publice cât mai aproape de domiciliul lor, care să-i scutească de deplasările lungi până la reședința de județ și costurile legate de transport, am înaintat Ministerului Afacerilor Interne o solicitare privind înființarea unui punct de lucru secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Alba, în zona Munților Apuseni”, a precizat prefectul Nicolae Albu.

Punctul de lucru va funcționa în orașul Cîmpeni, urmând ca în sediul acestuia să se desfășoare activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare și înmatriculare provizorie (numere roșii). Programul de funcționare va fi marțea și joia, pentru început cu personal detașat de la SPRCPCIV Alba.

Comunicat Prefectura Alba

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile