Într-o bârfă scrisă ieri, și apoi confirmată de restul presei locale, vă ziceam că Bogdan Medrea, tânărul președinte al PSD Alba Iulia, a fost schimbat din postul de director al Electrica Distribuție Alba și mutat pe un post inferior, la departamentul de investiții, pe postul de pe care se va pensiona Ioan Perju.

Ceea ce nu v-am zis ieri, dar vă zicem acum – și probabil că au să vă zică și celelalte publicații în zilele următoare – este motivul pentru care a fost schimbat Bogdan Medrea din funcție. Căci mutarea e cel puțin ciudată, în condițiile în care PSD e la putere iar el, în postul pe care îl ocupa, chiar își făcuse treaba. N-au existat plângeri, rezultatele sunt bune iar omul tocmai întocmise un plan de investiții apreciat la nivelul conducerii regionale. Numai că – așa cum zice o vorbă din popor – gura bate curul.

Vineri a avut loc o tele-conferință între directorii Electrica Distribuție, la nivel regional, iar Bogdan al nostru a fost puțin enervat de solicitările directorului care conducea ședința.

La un moment-dat, crezând că îl aud doar colegii de la el din birou, a făcut un comentariu așa, mai în glumă-nerv. Și a zis un ce plua mea îi mai tot trebuie și lui ăsta, că de-i trag un pumn în cap…

Numai că, ce să vezi noroc pe Medrea, a uitat să întrerupă microfonul, așa că partea cu plua și pumnul în cap a fost auzită de toată lumea, de către toți directorii sucursalelor județene, plus cei care stăteau cuminți, în birouri, pe lângă ei.

Și, firește, directorul regional, un tinerel la vreao 33 de ani și el, n-a putut să se facă cum că n-a auzit nimic. Că, deh, auziseră toți ceilalți care erau în conferință. Și uite așa, Bogdan Medrea a fost schimbat din postul de director iar în Electrica Distribuție se fac pariuri în glumă pe tema pumnului virtual al lui Medrea și capul directorului din Brașov, care dacă a rezistat la atâtea căzături cu schiurile, ar rezista oare și la avalanșa numită Medrea?

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare