Luni, 9 mai, la ora 17.00, în Grădina de vară a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va avea loc evenimentul cultural intitulat Cuvânt și magie, ocazionat de o triplă lansare de carte și de vernisajul unei deosebite expoziții de artă.

Scriitorii Gabriel Chifu, Răzvan Voncu și Horea Gârbea, alături de artistul plastic Mircea Bonchiș aduc în fața publicului albaiulian unele dintre cele mai recente creații. Poezie, proză, fotografie și…plumb! Dialogul artelor va fi completat de un mini recital de nai, susținut de prof. Aurelian Trif.

În cadrul evenimentului, moderat de prof. Daniela Floroian, vor fi lansate trei volume apărute anul acesta la Editura „Neuma”, este vorba despre „Plăcuțele din Medio Monte” (carte-album) de Gabriel Chifu și Mircea Bochiș, „Stele pitice. Opt ficțiuni” de Răzvan Voncu și „Crime la Elsinore” (roman, ediția a treia, definitivă) de Horia Gârbea.

Prezentarea cărților va fi succedată de vernisajul expoziției lucrărilor realizate de artistul Mircea Bochiș, lucrări inspirate de versurile poetului Gabriel Chifu, parte integrantă a volumului „Plăcuțele din Medio Monte”.

Evenimentul de luni, 9 mai 2022, are loc în cadrul proiectului 3.17 Lansări și prezentări de carte, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile