Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, și Mihai Breaz, șef serviciu la Serviciul Administrarea Activităților Domeniului Public din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia, au fost prezenți astăzi la fostul Cinematograf Columna, unde au început lucrările pentru reamenajarea zonei.

Administrația locală a început o curățenie generală, care se realizează cu ajutorul beneficiarilor de venit minim garantat aflați în evidența Direcției de Asistență Socială a Primăriei Municipiului Alba Iulia și cu ajutorul firmei Polaris.

„Este primul pas din planul pe care administrația locală îl are în privința zonei. Fostul Cinematograf Columna a fost un punct de reper important pentru oraș și clădirea poate fi încă salvată. La nivelul Primăriei Municipiului Alba Iulia se caută cele mai bune soluții pentru zona respectivă și sigur ele vor fi găsite”, scrie pe facebook Adrian Simion, consilier județean, coleg de partid cu viceprimarul Emil Popescu.

În ultimul an au fost două puncte de vedere privind fostul cinematograf, aflat în imediata apropiere a Primăriei Alba Iulia: ori reabilitarea clădirii și transformarea ei într-un centru multifuncțional al Primăriei, ori demolarea clădirii și realizarea aici a unei parcări publice (candidatul Gabriel Pleșa vorbea în 2020 de această a doua variantă de lucru).

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile