Acasă Actual

Control de la Ministerul Educației la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian”

Până termină prietenii Primăriei – Ben Oni Loghin SRL – lucrarea de la Colegiul Economic, întregul liceu își desfășoară activitatea în clădirea fostei școli Generale nr.9, lângă Colegiul Tehnic „Dorin Pavel”, sau Horea Cloșca și Construcții, cum i se mai spune.

Ei bine, după toate poveștile cu mutatul liceului, despre care am mai scris noi, se pare că situația nu e nici acum în regulă.

La momentul respectiv, după acea mutare absolut anapoda, conducerea Colegiului Economic fusese amendată de DSP, pentru că respectiva clădire era absolut insalubră. Pe repede înainte, a urmat o cârpeală, un proces de dezinfectare a școlii, cu elevi cu tot acolo, și evident că situația e departe de a fi una optimă.

Ei bine, se pare, toate acele lucrări (servicii) de curățenie și dezinfecție și ce s-a mai făcut pe acolo, au fost cam de mântuială. Iar liceul s-a trezit cu niște sesizări pe la Minister. Și uite așa, s-a ajuns ca reprezentanții Corpului de Control de la Ministerul Educației să vină în vizită la Economic, să vadă și ei clasele acelea – evident inadecvate – în care învață elevii, curățenia din școală și tot ce mai e pe acolo.

Iar controlul ăsta, care implică nu doar vizita în teren ci și verificare a unor contracte de achiziții precum și intervievarea cadrelor didactice va dura o săptămână.

 

Mai multe despre situația Colegiului Economic Dionisie Pop Marțian:

Cum au ajuns 650 de elevi să învețe într-un șantier, din cauza meciurilor politice și a eficienței administrației publice

 

Colegiul Economic s-a mutat în casă nouă. Adică veche, dar e mai bine decît pe șantier

Din lac în puț. Colegiul Economic s-a mutat din șantier într-un imobil insalubru.

Iar s-a schimbat modificarea. Parte din elevii Colegiului Economic vor învăța în clădirea Liceului Dorin Pavel

 

 

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
0
Daca doriti, va puteti spune parerea aici!x
()
x