Contact direct fiind, lui Pleșa nici că îi păsa de reguli și Covid

Acum că s-au întors ceata lui papuc din delegația din Moldova, unde Pleșa s-a tras în poză atât cu primarul din Chișinău, cât și cu „primul ministru” (sic!) moldav, lucrurile reintră în normal la Alba Iulia. Normalul fiind ăla în care primarului nostru cel pios nici că-i pasă de reguli. Că așa e când duduie ipocrizia în tine, zici una și faci alta. Uite, spre exemplu, omul ne spunea și ne spune tuturor că e bine să respectăm regulile în pandemie. Numai că au și regulile astea niște limite, peste care nu poți trece. Pe 15 ianuarie, Pleșa depunea coroane și participa la evenimente, în timp ce doi colegi de delegație, Maria „Buzereci” Buda și Bogdan „18miipelună” Dogar stăteau cuminți și priveau la testul pozitiv de Covid.

Teoretic, cei doi ar fi trebuit să-i declare contacți direcți atât pe Pleșa cât și pe ceilalți din delegație, că doar au fost împreună pe la toate evenimentele și chermezele. Numai că asta ar fi însemna ca Pleșa și ceilalți să intre în carantină, să nu se mai tragă în poze, să nu mai participe el la toate chestiile alea de prin Moldova, care vor aduce beneficii incomensurabile orașului nostru.

Deja, dacă te urci pe o clădire mai înaltă, se văd cum vin investitorii, stoluri – stoluri, și caută să-și pună investițiile în Parcul Industrial Inexistent. Ăla de-l promitea și tot promite Pleșa, și unde pe vremea asta a fi trebuit să fie deja fabrica aia de capace de canal, a austriecilor pe care i-a vizitat în primele luni de mandat. Ori a muntenegrenilor pe care i-a vizitat mai târziu. Ori a investitorilor ruși, pentru a căror urechi și-a umezit buzele la Ambasada Rusiei.

Una peste alta, bine că cei doi, Maria și Bogdan, consilierii personali ai lui Pleșa, cu care sanchi n-a avut el contact în Moldova, sunt în stare bună și n-au mers azi în Primărie. Spre deosebire de Pleșa, care și-a văzut liniștit de treabă, ba chiar a fost pe la niște instituții prin București. Că, deh, nu se gată bine o deplasare și începe alta.

Ce-i drept, poate că cei doi nici nu le-au spus celorlalți că au Covid – lol – caz în care, sigur, Pleșa sanchi nu știa. Dar dacă nu le-au spus, ce fel de consilieri personali și-a luat, totuși, Pleșa??!?!!?! Și nu intră astea la zădărnicire și chestiile alea penale?

5 2 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
trackback

[…] dintre aceste persoane sunt consilierii personali ai edilului Gabriel Pleșa. Mai exact Maria Buda, secretara angajată drept consilier personal, precum și Bogdan Dogar, unul […]

Cornel
Cornel
26 ianuarie 2022 9:40

Măcar aici poartă mască regulamentar. Când am fost în audienţă la primărie… nici prin gând nu i-a trecut.

Cornel
Cornel
26 ianuarie 2022 10:07

De ce îmi ştergeţi comentariile?