Conducerea PSD va avea, în cursul zilei de astăzi, mai multe întâlniri în cadrul cărora liderii partidului vor decide ce vor face după pierderea alegerilor europarlamentare și după ce președintele partidului, Liviu Drganea, a fost condamnat și încarcerat pentru 3 ani și șase luni.

PSD a fost înfrânt, în cadrul alegerilor de duminică, pentru prima dată de către un singur partid – PNL reușind să obțină aproape 5% peste partidul de guvernare – pentru ca ieri, Înalta Curte să pronunțe sentința definitivă în care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Conducerea PSD a fost preluată de președintele executiv, premierul Viorica Dăncilă, urmând ca liderii partidului să se întâlnească într-o serie de ședințe în care să stabilească pașii care vor fi urmați în viitorul apropiat.

De la ora 18:00, liderii partidului se vor reuni în cadrul Comitetului Executiv, for în care se va lua act de demisia lui Liviu Dragnea din calitate de președinte al partidului și de numirea Vioricăi Dăncilă în postul de președinte interimar.

Tot în cursul zilei de astăzi este programată o întâlnire a grupurilor parlamentare ale PSD, unde se va discuta despre propunerea PSD pentru postul lăsat liber de Liviu Dragnea, la șefia Camerei Deputaților, precum și despre modul în care partidul va acționa în cadrul legislativului.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile