Sute de oameni s-au alăturat acțiunii caritabile fiind oferite sinistraților electrocasnice noi, alimente, haine și mobilier

Comunitatea din Ciugud s-a mobilizat în ultima perioadă pentru a ajuta mai multe familii afectate de inundații din localitățile Pianu și Răchita. Sute de oameni din Ciugud au participat la campania umanitară lansată de administrația locală și au donat bani, alimente, haine sau mobilier pentru ajutorarea celor cărora revărsarea apelor le-a distrus agoniseala de-o viață. 

Zilele trecute angajații Primăriei Ciugud au dus în cele două localități transportul de ajutoare format din zeci de electrocasnice noi (frigidere, aragazuri, mașini de spălat, televizoare, aspiratoare, aparate electrocasnice pentru bucătărie), achiziționate cu banii donați, dar și câteva sute de kilograme de alimente neperisabile precum și mobilier, haine și încălțăminte. 

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au răspuns apelului nostru și s-au alăturat campaniei de ajutorare a familiilor grav afectate de inundații din localitățile Pianu și Răchita. Zilele trecute ajutoarele au ajuns la ei și ne-am bucurat că am reușit și noi să ștergem o lacrimă de pe obrazul acestor oameni cărora apele le-au spulberat agoniseala de o viață. Sunt încă sub impulsul emoțiilor pe care le-am simțit văzând mobilizarea extraordinară a comunității din Ciugud…îi felicit și le mulțumesc celor care au arătat cât de importantă este, în momentele de cumpănă, o mână întinsă semenilor noștri”, a spus Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud. 

Primăria Comunei Ciugud mulțumește tuturor persoanelor care au donat în cadrul campaniei de ajutorare precum și companiei Atlas Imobiliare care a asigurat transportul ajutoarelor în zonele afectate de inundații.

Echipa de Comunicare a Primăriei Ciugud

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare