„Locuitorii satului Geoagiu de Sus, comuna Stremț, au încă o dată bucuria de a vedea că ceea ce li sa promis de către autoritățile publice locale, respectiv primărie și Consiliul Local se și realizează.

Este vorba despre o punte pietonală modernă construită intr-o perioadă foarte scurtă peste Valea Geoagiului în dreptul școlii Gimnaziale ce o înlocuiește pe cea care a fost distrusă în totalitate de către viiturile din vara anului 2020.

Actuala punte este construită în special pentru locuitorii de „pe Prund” care erau obligați, atât cei vârstnici cât și copii, să înfrunte pericolele majore de cădere în râu sau triscau accidentări grave, și scurtează totodată drumul către principalele obiective din zonă: magazine alimentare, dispensar, școală și cămin cultural.

Precizăm că elementele fostei punți se vor recondiționa și vom amenaja o punte pietonală peste Valea Geoagiului înlocuind și ultima punte de lemn ce se află mai în sus de podul „La Hălălaie”.

Cu promisiunea că vom continua a realiza ceea ce am promis urăm tuturor multă sănătate în aceste vremuri atât de grele și pline de încercări”, spune primarul Traian Ștefan Popa, aflat la al patrulea mandat în fruntea comunei.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile