Elevii claselor a X-a au arătat astăzi cât de bine cunosc Regulamentul de ordine interioară al colegiului, participând la concursul „Respectarea Regulamentului de ordine interioară – premisă în reușita carierei militare”. Din fiecare clasă au fost desemnați, prin tragere la sorți, câte cinci elevi care au avut de răspuns la întrebări tip grilă din regulament, de recunoscut și enumerat gradele militare și au fost puși în situații practice specifice militare, privind prezentarea în fața superiorului.

Locul I a fost ocupat la egalitate de puncte de clasele a X-a A și a X-a E, locul II de clasa a X-a B, iar locul III la egalitate de puncte de clasele A X-a C și a X-a D.

S-au oferit diplome de participare, iar elevii care s-au evidențiat în cadrul concursului au fost felicitați în fața companiei de elevi.

Activitatea a avut ca scop cunoașterea drepturilor și îndatoririlor elevilor Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, corelarea cunoștințelor teoretice cu aplicația practică, aplicarea cunoștințelor dobândite în orele de pregătire militară și adaptarea la situațiile concrete din viața de elev militar.

Coordonatorii acestui concurs au fost profesorii diriginți ai claselor a X-a: Adela Tudor, Simina Dura, Sanda Irimie, Laura Ciobanu și Lucian Irimie și comandantul companiei a IV-a elevi, locotenent Ana-Maria Turtea.

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile