Cîțu și Orban se vor lupta pentru președinția PNL la congresul din 25 septembrie

Cîțu și Orban se vor lupta la Congresul PNL din 25 septembrie

Premierul Florin Cîţu este cel de-al doilea candidat pentru preşedinţia PNL-ului. Anunțul a fost făcut duminică, 30 mai, ziua în care 500 de liberali s-au întâlnit în cadrul Consiliului Național al formațiunii.

„În ceea ce priveşte candidatura, din punctul meu de vedere, cred că este nevoie, România se schimbă, Europa se schimbă, lumea se schimbă, este nevoie şi de un alt tip de politician. Liberalismul înseamnă, în opinia mea, totuşi, să luăm decizii în echipă, împreună. Suntem o echipă şi toţi trebuie să participăm şi la bine, dar şi la greu”, a declarat premierul Florin Vasile Cîțu (n. 1 aprilie 1972).

Actualul lider al PNL, Ludovic Orban și-a anunțat de mult decizia de a candida la șefia PNL-ului.

Ludovic Orban (n. 25 mai 1963) i-a propus adversarului său direct o luptă elegantă, fără lovituri sub centură, pentru șefia PNL-ului.

În ultimele luni, Rareș Bogdan și alți liberali din tabăra lui Cîțu l-au atacat fără menajamente pe președintele PNL, Ludovic Orban.

În luna ianuarie a acestui an, Rareș Bogdan a spus despre Orban: „I s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate”.

Consiliul Naţional al PNL a decis ziua congresului partidului: 25 septembrie 2021, când sunt așteptați să voteze circa 5.000 de membri de partid.

Sursa foto: Inquam Foto

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile