În ziua de 22 septembrie 2020, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș i-au identificat și reținut pe doi tineri, de 24 și 22 de ani, din comunele Apoldu de Jos și Cristian, județul Sibiu, bănuiți că împreună cu un al treilea individ l-ar fi agresat pe un bărbat din Doștat, județul Alba.

Reamintim: în noaptea de 21/22 septembrie 2020 un tânăr din Doștat a fost agresat de trei persoane și înjunghiat. Conflictul spontan dintre cei 3 tineri și victimă ar fi avut loc pe o stradă din comuna Doștat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Victima a fost examinată de către medicul legist care a concluzionat că viața nu i-a fost pusă în pericol și are nevoie de 11-12 zile de îngrijiri medicale, motiv pentru care a fost schimbată încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală în lovire sau alte violențe.

În cursul zilei de 23 septembrie cele trei persoane reținute vor fi prezentate în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile