Ziua de 1 Decembrie 2018 nu este doar Ziua Națională ori ziua în care sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Pe 1 Decembrie 2018 se împlinesc și fix 44 de ani, 9 zile și 7 luni de când a venit pe lume Florin Roman, omul marilor proiecte și consilii de administrație, singurul parlamentar român care a reușit să facă greva foamei de la prânz și până la cină.

Am știut încă de mic că sunt un om așa, mai special, dar nu m-am gândit că destinul are să potrivească lucrurile atât de bine încât Centenarul Marii Uniri să pice fix în ziua în care eu împlinesc 44 de ani, 7 luni și 9 zile – a declarat deputatul liberal.

Să fie o simplă coincidență? Se poate, deși nu aș crede. Nu vreau să merg până acolo încât să spun că Regele Ferdinand ori Ionel Brătianu s-au gândit, acum 100 de ani, când au înfăptuit Marea Unire, că în anul Centenarului eu voi împlini fix această frumoasă vârstă. Însă cred că există, pe undeva, și o mână a destinului, a sorții, care a făcut ca această zi de 1 Decembrie să fie una specială, atât pentru mine, personal, cât și pentru toți românii. Până la urmă, o singură dată în viață împlinești 44 de ani, 7 luni și 9 zile. Și nu pot decât să mă bucur că românii au, iată, încă un motiv de bucurie în ziua de1 Decembrie – a mai declarat deputatul PNL.

Florin Roman va marca împlinirea frumoasei vârste de 44 de ani, 7 luni și 9 zile cum se cuvinte, cu o baie de mulțime la Alba Iulia, agățat de mâneca și popularitatea primarului Mircea Hava.

 

 

 

 

 

 

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare