„Cancel Culture” – conferință susținută de sociologul Alin Tomuș, vineri, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Vineri, 10 iunie 2022, de la ora 17.00, sunteți așteptați la sediul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, pentru a vă întâlni cu îndrăgitul sociolog Alin Tomuș, de la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, care va susține conferința cu tema „Cancel Culture” (Cultura anulării).

„Înțelegerea fenomenului «cancel culture» este fundamental legată de modul în care o societate se raportează la concepte precum libertatea de gândire și mai ales de expresie. Cred că este important să punem în dezbatere o astfel de temă”, transmite sociologul care va conferenția, vineri, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

„Alin Tomuș este genul de orator care merită să fie ascultat, să aibă o audiență pe măsura echilibrului afirmațiilor sale, să fie perceput ca un alt mod de a descifra lumea de azi, cu limitele și strălucirile sale. Felicitări pentru modul Dumneavoastră elegant de a fi credibil și util conaționalilor dornici de adevărul bine cumpănit.”, transmite public colonelul (r.) dr. Ion Petrescu, jurnalist, autor și analist militar.

Evenimentul de vineri, organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în cadrul proiectului 3.34 Conferințele bibliotecii, va fi moderat de prof. Daniela Floroian.

Proiectul cultural 3.34 Conferințele bibliotecii face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, și constă în organizarea de conferințe, pe diferite domenii, susținute de specialiști și adresate publicului larg.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile