Câinii șmecherașilor din Primăria Alba Iulia se pregătesc să latre la bugetul din Sebeș

Luați prin surprindere de propria incapacitate, Pleșa & Co au scos de la naftalină toate proiectele și „evenimentele” prin care vechea administrație toca un purcoi de bani, cu parandărături cu tot, ca să le dea proștilor cu drept de vot pâine și circ. Adică „intrare gratis” la spectacol.

Acum, în weekendul ăsta, o să avem un prim exemplu, „Sărbătoarea muzicii”, un mega eveniment-sifon-bugetar pe care, culmea, l-au lăsat în organizarea aceluiași trepăduș care mulgea din el și în mandatul lui Paul Voicu. Asta pentru că ilustrul nobody in the road s-a convertit la pleșism. Adică, mânat de harul lui Pleșa, a avut un „drum al Damascului” până la casierie și, de îndată ce și-a luat salariu, s-a lăpădat de diavolul Voicu, căruia-i închinase osanale ani la rândul. Deh, a promis Pleșa reformă? A promis și a făcut! Ăia de-i cărau plasele lui Paul Voicu i le cară acum lui! Meritocrație tati, reformă, ce mai!

Ei bine, acest cățelandru bugetofag, cu cap de chihuahua și buzunare de mastiff, era cât pe ce să se lipească, zilele trecute, la încă un proiect din bani europeni, cadou de la stăpânul Pleșa, pentru că i-a cântat așa frumos în strună în ultima vreme. Numai că, ce să vezi, informația a transpirat din Primărie și, ca nu cumva să fie sfântul Pleașcă pus iar în poziția de a se spune adevărul despre el, omul nici n-a mai mers la proba orală, care altfel era o formalitate, mai ales pentru unul cu capacitatea lui de oral.

Ba mai mult, tot pentru a-l proteja pe sfântul Pleașcă de nesimțiții ăștia de jurnaliști care scriem adevărul despre combinațiile din Primărie, s-a renunțat și la evenimentul cu lătrătoare. Adică la acel concurs de frumusețe canină, dar mai ales financiară, care avea loc an de an în Cetate. Și din care bugetarul-chihuahua încasa o căruță de lovele, printr-o sublimă suveică ce implica un ONG, niște taxe ilegale plus banii Primăriei, despre care o să vă povestim noi altă dată.

Cum însă gândul la purcoiul de bani a produs șiroaie de bale și puppy eyes, ham-ham bugetarul s-a gândit că dacă nu iese la Alba Iulia, poate că n-ar fi rău să facă evenimentul la Sebeș. Așa că de câteva zile tot bate la ușa lui Dorin Nistor, în speranța că ăla îl va lăsa să se joace prin oraș si buget. Că deh, ca și lui Pleșa, și lui Dorin Nistor îi plac cățeii, cu condiția să fie ascultători. Ham – ham!

3 4 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile