După ce au reușit să răpună balaurul cu șapte mandate și să-i ia partidul, noul power-couple al PNL Alba a decis să plece într-o binemeritată vacanță. Nimic extravagant, desigur, că nu-i momentul să strice imaginea de milionar cinstit și sărac a lui Dumitrel, ori pe cea de sanchi pensionar și nesecurist a lui Pereș.

Surse de pe lângă grupul de cercetători britanici în chelnerit ne-au transmis că cei doi au fost văzuți pe la terasele din Sovata unde, departe de ochii și urechile soțiilor, care au fost așezate strategic la altă masă, dezbăteau intens soarta și viitorul partidului. Asta pentru că măreața mămăligă cu care și-au momit susținătorii în lupta internă trebuie acum împărțită. Iar problema e că noul power-couple a promis și alba și neagra, numai ca să se asigure că-l răpun pe balaurul de Bruxelles. Practic, o întreagă ceată de primari ar fi acceptat să schimbe tabăra și să-l susțină pe Dumitrel, cu condiția ca PNL Alba să-l susțină pe Orban la șefia PNL. Iar chestia asta a fost oarecum clară din atitudinea lui Ponoran, primarul din Zlatna, care a pus osul la detronarea lui Hava însă a ținut ridicat steagul lui Orban chiar în timp ce Cîțu privea cu ochi umezi de fericire la rezultatul alegerilor și intrarea organizației Alba în „echipa câștigătoare”.

Așa că, zic sursele noaste, după analiza de la Sovata, noul power-couple a decis să meargă la o partidă de pescuit, în Hunedoara, împreună cu Cristi Pașca, primarul din Câmpeni. Și au dat băieții și la plută și la fund, până au prins un pește mic, pe-a cărui coadă scria că cu Orban vor vota.

Or, o așa treabă, chiar și de nu va fi fost făcută oficial, ba chiar cu atât mai mult cu cât ea va fi făcută în situația în care vor zice oficial că susțin Cîțu dar vor vota Orban, ei bine o așa treabă îi va tăia iar aripile de închipuit lider național lui Florin Roman. Ceea ce arată că Pereș, așa moșneag și nesecurist cum e el, vede bine lucrurile cu ochii lui albaștri. Și știe că nu-i tocmai bine să-l lase pe Roman să facă așa fălci încât să-i înghită, cu Dumi și organizație cu tot.

4 4 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile