Nesimțirea a învins din nou! Ce trist… Astăzi a avut loc celebra ședința de Consiliu Local la Primăria Alba Iulia, în care a fost dezbătut proiectul privind eliminarea taxelor și impozitelor locale datorate de firmele din Alba Iulia.

Știind că Alba Iulia este de 30 de ani în mâna aceluiași FSN spoit in PD și acum acoperit cu puțin galben fără nicio legătură cu trecutul unui partid istoric adevărat, gașca de votanți dirijată de Paul Voicu a fentat toate amendamentele susținute de mine, astfel încât viceprimarul cu aere de primar a reușit să demonstreze o dată în plus o realitate tristă, macabră chiar: NU NE PASĂ DE VOI!! NI SE RUPE DE VOI ȘI DE EFORTURILE NOASTRE, VOI SĂ NE PLĂTIȚI PE MAI DEPARTE SALARIILE NOASTRE NESIMȚITE!!

Voicu & CO. au refuzat să ajute cu adevărat mediul privat din Alba Iulia. Deși am propus ca TOATE taxele și impozitele datorate de antreprenorii locali să fie eliminate total pe perioada stării de urgență și reduse cu 50% pe perioada stării de alertă, la vot gașca amorfă de votanți PNL și PSD au votat împotrivă!!

Am reușit totuși să îl determin pe viceprimarul cu aere de primar să accepte măcar o reducere cu 50% DOAR A IMPOZITULUI PE CLĂDIRI numai pe perioada stării de urgență!! Și spun asta pentru că dacă nu aș fi făcut presiuni la adresa Primăriei Alba Iulia nici măcar atât nu s-ar fi făcut! RUȘINE!! Aștept demisia de onoare din partea acestui păpușar lăsat moștenitor după plecarea marelui jupân!! Am uitat, nu are așa ceva… ONOARE! Măcar la alegeri poate ne vom deștepta și noi!

Bogdan Lazăr, consilier local și candidat la funcția de Primar al Municipiului Alba Iulia

2 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile