Blaj: vaccinări în acest weekend la Tiur, Mănărade și Petrisat

Blaj: vaccinări în acest weekend la Tiur, Mănărade și Petrisat

Continuă seria de evenimente de tip „maraton de vaccinare” cu serul Pfizer organizate pe raza municipiului Blaj. În acest weekend vor fi organizate trei astfel de acțiuni în localitățile aparținătoare ale municipiului Blaj, după următorul program: vineri, 21 mai, între orele 11.00 și 16.00 la Tiur, sâmbătă, 22 mai, între orele 11.00 și 16.00 la Mănărade și duminică, 23 mai, între orele 15.00 și 19.00, la Petrisat.

Vaccinarea se va desfășura la căminele culturale din cele trei localități și este organizată de Primăria Municipiului Blaj, Direcția de Sănătate Publică Alba și Spitalul Municipal Blaj.

Se pot prezenta la vaccinare toate persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani, indiferent de localitatea în care domiciliază, fără programare, doar cu buletinul de identitate, iar în cazul în care au efectuat prima doză, și cu adeverința de vaccinare cu serul Pfizer BioNTech. Minorii care au împlinit vârsta de 16 ani se pot prezenta la vaccinare doar însoțiți de un părinte sau de reprezentantul legal.

Autoritățile blăjene invită locuitorii să se vaccineze pentru a crește gradul de imunizare a populației împotriva SARS-COV-2 la nivelul comunității, vaccinarea fiind singura cale de revenire la normalitate.

Primul maraton de vaccinare organizat la Blaj a reprezentat un real succes. Duminica trecută, peste 800 de persoane s-au imunizat, cu prima sau a doua doză de vaccin Pfizer, la Centrul Cultural „Iacob Mureșianu” (foto). Cei care au primit prima doză de vaccin Pfizer sunt așteptați, în data de 6 iunie, la maratonul de rapel.

Primăria Municipiului Blaj

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile