Uniunea Salvați România – Filiala Alba anunță categoric cetățenii că NU va accepta nicio alianță locală cu Partidul Social Democrat deoarece nu poate să se alieze cu cei care în ultimii ani, în repetate rânduri, și-au bătut joc de justiție, de statul de drept și de cetățeni.

Am observat apelul recent al liderului PSD Alba, deputatul Ioan Dârzu, către USR pentru constituirea unor alianțe locale pentru a schimba administrația din județul Alba. Nu poate decât să ne bucure faptul că PSD recunoaște că în Alba principala forță de opoziție este Uniunea Salvați România, însă nu putem negocia principiile fundamentale ale democrației, în care noi credem și pe care PSD le-a călcat în picioare în ultimii ani. Statul de drept, legile justiției, respectul față de cetățean, chiar democrația au fost subiecte pe care PSD le-a tratat cu batjocură și aroganță. Nu putem negocia cu cei care au susținut și girat în funcții publice PENALI, cu cei care au încercat să confiște justiția „noapte ca hoții” sau cu cei care i-au bătut și gazat pe românii ieșiți să protesteze în piață.

Îi mulțumim domnului deputat Ioan Dârzu pentru ofertă, dar noi nu putem negocia cu cei care au susținut corupția, incompetența și penalii. Îi reamintim domnului Dârzu că în Alba și-a dat afară unul dintre cei mai buni primari din România, primarul din Ciugud, Gheorghe Damian, într-o acțiune lipsită de bărbăție și fair play, astfel încât nu reprezintă încrederea și corectitudinea pe care noi o promovăm ca oameni noi în politică. Le recomandăm colegilor din PSD să își înceapă o reformă a partidului, să scape de penali și să devină un partid în care democrația este principiu fundamental. Până atunci, dacă vor cu adevărat o schimbare în Alba, să înceapă prin a renunța să pună candidați doar cu scopul de a rupe din voturile opoziției făcând astfel jocurile PNL.

Uniunea Salvați România vrea schimbarea județului Alba, însă nu dorește să obțină această schimbare renunțând la principii și valori, ci luptând alături de cetățeni cu proiecte concrete și coerente.

Președintele USR Alba

Beniamin Todosiu

și

Echipa Uniunii Salvați România – Filiala Alba

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare