Azi, 16 aprilie, începând cu ora 18:00, la Sala de ședințe a Consiliului Local Alba Iulia, din strada Bucovinei, va avea loc o întâlnire cetățenească organizată de Asociația Alba Infrastructură, ce are ca temă de discuție Bugetul pentru investiții în infrastructură în 2019, propus de Primăria Alba Iulia.

Mircea Trifu, consilier local independent, anunță că există o petiție semnată de mii de albaiulieni care locuiesc în zone cu străzi nemodernizate și îi invită pe toți cei interesați de dezvoltarea infrastructurii și programul de investiții al Primăriei pentru 2019 să participe la această întâlnire.

Întâlnirea cetățenească precede dezbaterea publică asupra Bugetului municipiului pentru anul 2019, ce va avea loc mâine, 17 aprilie, în același loc, Sala de ședințe a Consiliului Local Alba Iulia, din strada Bucovinei.

Conform legii, Bugetul pentru anul 2019 ar fi trebuit să treacă printr-o perioadă de consultare publică de două săptămâni. Consiliului Județean a votat Bugetul pe 2019 în ziua de vineri, 12 aprilie, iar Consiliul Local va vota proiectul de HCL privind Bugetul local pe 2019 în ședința de vineri, 19 aprilie, astfel că propunerea de Buget pentru 2019, ”cu cifre”, se află în dezbatere publică pentru o perioadă mult mai scurtă de timp.

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare