Hai că, până la urmă, s-au despărțit apele și la PSD Alba iar oamenii au reușit să-și desemneze candidații pentru parlamentare. Au și votat chiar, hehe.

Deloc surprinzător, Ioan Dîrzu e primul pe lista pentru Camera Deputaților. Deh, doar îl recomandă nu doar vocea și talentul, sau diplomele, dar și rezultatele pe care PSD le-a obținut în ultimii ani. Credeți că e ușor să conduci o filială care avea Consiliul Județean și o grămadă de primării, și să o duci pe cele mai înalte culmi ale succesului, unde sigurul tău primar de oraș e fratele unui lider Pro România iar orașul ăla e Teiuș? Nu e.

Și mai frumos e că, pe locul doi după uncheșul Dîrzu, s-a cocoțat pe listă Nicolae Luca. Omul, ceva șefulică pe la RAR, aproape că a ajuns secretar de stat la Transporturi în urmă cu vreo doi ani. N-a fost însă să fie atunci, așa că Ioan și-a reparat neputința și l-a pus pe nepot pe un loc ce se vrea semi-eligibil. Căci Nicolae Luca, chiar el, e nepotul lui Ioan Dîrzu.

Pe locul trei, după familia de lideri, e doamna Marcela Dărămuș, fost Inspector Școlar General, care nu, nu e rudă cu Ioan Dîrzu.

Surpriza apare însă la Senat, unde pe prima poziție a fost desemnat Călin Matieș, șeful asociației producătorilor de produse tradiționale, tipul cu Pita de Sântimbru. Care, măcar ca imagine, e o alegere destul de bună, în sensul că omul n-are ștate vechi în PSD și are o imagine destul de bună. Bașca, îi știe și bine pe cei de la PNL, cu care se va lupta acum, de pe vremea când se juca în cercurile de interese ale lor.

Hai că are să fie un meci interesant, cel puțin pentru al doilea loc de senator, că primul clar merge la PNL, la Bumb, că el e cel mai frumos dintre toți candidații. Din lume.

4 2 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile