Rareș Bogdan a fost într-o mică vizită la noi în oraș, în Ocna Mureș. Doar că, de fapt, vizita lui electorală pare să fi fost una legată de singura lui idee, una fixă: pe ce să mai pună mâna!?

Și, clar, ochii i-au căzut pe băile sărate și baza de tratament, aflate acum în construire, încă departe de finalizare, dar pe care le vede gata pregătite, doar pentru el… Probabil se gândesc sau poate chiar s-a stabilit, împreună cu Primarul Vințeler și Viceprimarul Paul Podariu, supușii din primăria Ocna Mureș, cine este cea mai „potrivită” persoană să administreze băile. Probabil consilierul primarului, omul de afaceri Teo Berghian sau alți beneficiari ai aranjamentelor din primăria Ocna Mureș, de-a lungul ultimilor ani.

Pentru că, așa cum toți cei de aici știu, Rareș Bogdan s-a luat după experiența tatălui… Adică, devalizarea zonei… Mai rămăseseră băile, o investiție poate aduce beneficii multiple orașului, dacă este inclusă într- un program sănătos și amplu pentru dezvoltarea turistică a zonei Ocna Mureș. Dar ca turismul să înflorească aici, în Ocna Mureș, trebuie să îi ținem pe Rareș Bogdan, pe Ioan Bogdan și pe liberalii (PDL-iști) lui supuși intereselor ascunse, meschine și distructive, departe de tot ce înseamnă ban public. Luați laba de pe Ocna Mureș, ajunge cât v-ați lăfăit pe spatele ocnamureșenilor.

Jinaru Ion Daniel
Președinte PSD Ocna Mureș

4 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile