Preluarea atribuțiilor de primar de către viceprimarul Paul Voicu, dar mai ales schimbările impuse de acesta, au creat un foarte mare grad de nemulțumire în rândul angajaților Primăriei. Aceștia se plâng că, de când a încălțat Voicu papucii lui Hava, se simt de-a dreptul terorizați, călcați în picioare și supuși unor tratamente inumane.

Am ajuns să venim la serviciu și în ziua de vineri. E inuman ce se întâmplă în primărie – ne-a declarat o doamnă funcționar.

Pretențiile lui Paul Voicu nu se opresc însă aici, iar mulți angajați acuză un comportament dictatorial al acestuia.

Dacă știam că e așa, nici nu-l mai rugam pe tata să-mi rezolve postul ăsta – a declarat un tânăr, recent angajat în Primărie. Bine, că am ajuns să ne cheme și vineri la serviciu, ba chiar se așteaptă să venim și luni de dimineață, am înțeles. Că cică e o perioadă așa, de schimbare, și să dea bine. Dar să ne chemi la birou și să mai și lucrăm, să ceri de la noi rezultate, păi în ce primărie s-a mai văzut așa ceva? –  a adăugat proaspătul angajat al instituției.

Nici în ce privește salariile, primele și sporurile, angajații instituției nu se simt în siguranță de când a venit Paul Voicu la șefie. Mai mulți dintre aceștia acuză că nu e normal să li se taie sporurile pentru fonduri europene, chiar dacă ei, în mod direct, nu lucrează cu astfel de fonduri.

Noi ne așteptam să ne crească salariile. Ni s-a promis prime și bonusuri și sporuri. Că Alba Iulia e pol de atracție de fonduri și că noi, Primăria, suntem o mare echipă. Iar acum că ce se întâmplă? Păi vine Voicu ăsta și zice că nu mai am voie să primesc spor de fonduri europene. Da’ ce, s-au terminat banii europeni? Nu s-au terminat. Noi, angajații Primăriei, nu mai înțelegem nimic. Ba că să venim la muncă, ba că să și lucrăm, iar acum că nu mai se dau sporuri și prime, de zici că le dă Voicu de la el. Așa face unii, cum a ajuns șefi, numai la ei se gândește, de parcă ar vrea ei să ia tot – a declarat o angajată de la domenii publice.

 

 

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare