Mai mulți angajați ai instituțiilor publice din Alba Iulia și-au manifestat dezamăgirea față de faptul că nu vor putea participa la protestul din 15 martie, de la ora 15:00, față de lipsa autostrăzilor din România.

Domnișorule dragă, noi am fi protestat, că eram și noi curioși să vedem cum e cu să prostestezi, dar nu puteau și ei să pună protestul cândva mai pe la amiază? Păi de la ora 3 dupămasa cine mai e în instituție? Mai ales că pică vineri. Ce să facem noi acum, să protestăm acasă, dar altă treabă chiar n-avem? – ne-a declarat, sub protecția anonimatului, tanti Florica, angajată a direcției de impozite și taxe locale.

Vinei, de la ora 15:00? Ce glumă. Păi noi, vineri, la ora două suntem deja acasă. După ora două nu mai e nimeni în instituție. Poate doar domnul Dumitrel, care stă să stingă becurile și, cînd termină mai repede, le mai aprinde și le mai stinge odată, până se face orea 5 dupămasa și pleacă și el acasă – ne-a declarat un angajat al Consiliului Județean.

Aparent există o atât de mare supărare în rândul angajațiilor din instituțiile publice din Alba Iulia, care și-ar fi dorit să participe la protest, încât mai mule persoane au lansat o petiție internă prin care funcționarii sunt chemați să protesteze, vineri – începând cu ora 11:00, față de organizarea protestului din 15 martie de la ora 15:00, o oră total nepotrivită pentru un astfel de eveniment.

 

 

 

 

 

 

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare