Alianța USR-PLUS a stabilit, în urma negocierilor interne, să se prezinte în fața electoratului, în cadrul viitoarei campanii pentru Președinție, cu tandemul Dan Barna  – candidat pentru președinție și Dacian Cioloș – susținut de alianță pentru postul de Premier.

Cele două partide au decis continuarea alianței pentru cel puțin următoarele trei cicluri electorale – prezidențiale, locale și parlamentare, scopul final fiind obținerea Președinției și a unei unui scor suficient de mare la alegerile parlamentare astfel încât cele două formațiuni să dea viitorul premier, în persoana lui Dacian Cioloș.

Obiectivul nostru este ca eu, în calitate de candidat al alianței USR-PLUS, să ajung în turul al doilea – a declarat Dan Barna, în cadrul unei conferințe de presă organizate de cei doi lideri ai alianței.

Românii așteaptă ca lucrurile să se schimbe în țară în mod fundamental și structural, nu doar peticeli pe ici pe colo. Ceea ce se întâmplă și se va întâmpla în lunile următoare va dovedi românilor că mobilizarea pe care au arătat-o la europarlamentare și la alegerile din ultimii trei ani de zile produce schimbări și în politica din România – a declarat Dacian Cioloș.

Cei doi lideri au mai susținut că următoarele alegeri, cele prezidențiale, sunt doar o etapă și că obiectivul final al alianței este obținerea unei majorități parlamentare.

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare