Peste 70% dintre românii chestionați în cadrul unei cercetări sociologice declară că ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, se află pe primul loc între partidele aflate în competiția pentru Parlamentul European, se arată într-un comunicat de presă al IMPAS, institutul care a realizat cercetarea.

Potrivit studiului, 72% dintre cei 1.280 de respondenți apreciază că ALDE se află pe prima poziție, din punct de vedere alfabetic, între partidele aflate în cursa electorală, restul de 28% considerând că, fiind vorba de un clasament alfabetic, toate partidele se află la egalitate, motivul fiind acela că numele real al fiecărui partid ar trebui să înceapă cu *Muie!, urmat de numele partidului.

Același studiu mai arată că peste 65% dintre cei intervievați consideră că Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu va fi candidatul cu cele mai multe nume pentru funcția de Președinte, având un avans de două nume față de Klaus Werner Iohannis și cel puțin unul față de Liviu Nicolae Muie Dragnea.

Cercetarea Institutului IMPAS s-a desfășurat în perioada 1 aprilie  – 1 mai și a adunat rezultatele unui număr de 1280 de respondenți din mediul rural și urban. Rezultatele complete ale cercetării sociologice urmează să fie făcute publice în săptămâna următoare.

 

 

 

 

(acest text este un pamflet și trebuie tratat cu maximă seriozitate)

1
Lasa un raspuns

avatar
1 Subiecte de comentariu
0 Rasunsuri
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Autorul comentariului
Mesesan Doina Comentarriu recent al autorului
  Aboneaza-te  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare
Mesesan Doina
Guest
Mesesan Doina

Putin umor nu strica nici in momente tensionate.