Jandarmeria Alba continuă acțiunile executate pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus, alături de alte structuri și autorități, pe raza județului Alba.

Pe timpul misiunilor executate în vederea verificării respectării măsurilor impuse prin Legea nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au fost verificate de către jandarmi mai multe zone aglomerate, printre care parcuri, terase, mijloace de transport în comun și autogări, restaurante și spatii de cazare.

În perioada 5-12 ianuarie 2021 au fost aplicate 183 de sancțiuni contravenționale,sub formă de avertisment,pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară împotriva COVID-19.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare, scopul acestora fiind unul preventiv și de informare a cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de protecție sanitară. Pentru a evita creșterea numărului de infectări și a îmbolnăvirilor, facem apel la cetățeni să respecte cu strictețe prevederile ok legale incidente și să semnaleze cazurile de încălcare a normelor de protecție sanitară fie direct echipajelor de jandarmerie, fie prin apel la TelVerde 0800 800 165.

IJJ Alba

0 0 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile