Primăria Alba Iulia anunță posibilitatea de a adopta, de la dinstanță, un câine din adăpostul public al municipiului Alba Iulia.

Conform datelor furnizate de reprezentanții Primăriei, adăpostul municipalității găzduiește în prezent un număr de 59 de câini, dintre care pentru un număr de 30 a expirat perioada în care aceștia ar fi putut fi adoptați ori ridicați de către stăpâni, în cazul în care s-ar fi dovedit a fi fost pierduți de către aceștia.

Pentru a evita măsura eutanasierii, reprezentanții adăpostului au decis ca un număr de 15 câini să poată fi adoptați la distanță, de către doritori, contra unei sume de 6,8 lei pe zi. În conformitate cu legea, maxim 20% dintre locurile disponibile într-un adăpost pot fi ocupate de către câini adoptați la distanță. Suma respectivă, de 6,8 lei pe zi, acoperă hrana și supravegherea medicală a câinelui, eventualele intervenții ori tratamente medicale urmând să fie suportate de către proprietar, în măsura în care dorește, la recomandarea medicului veterinar de la centru.

Există în prezent două persoane care și-au manifestat dorința de a adopta de la distață, urmând ca mâine să se prezinte la adăpost și să-i aleagă pe cei doi câini.

Pentru mai multe informații, doritorii pot apela la numărul de telefon 0730-608700.

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare