Autorităţile judeţului Alba au realizat că nu prea e de glumă cu noul coronavirus şi au luat măsuri prompte.

Având în vedere creşterea ratei de incidenţă (infectările cu covid-19) de peste 3 la 1.000 de locuitori în ultimele 14 zile Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba a decis:

1.Suspendarea activităţilor didactice începând din 15 octombrie 2020 în şcolile din Alba Iulia, Sebeş, Cîmpeni, Vinţu de Jos (intrarea în codul roşu privind organizarea activităţilor şcolare)

2.Suspendarea activităţilor didactice începând din 14 octombrie 2020 în şcolile din Ocna Mureş, Cricău, Unirea (intrarea în codul roşu privind organizarea activităţilor şcolare).

Trecerea la alt scenariu se va face în funcţie de analiza de risc la nivelul localităţilor, respectiv după scăderea ratei de incidenţă sub limita de alertă (3 cazuri la 1.000 de locuitori în ultimele 14 zile).

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Prezenta hotărâre se aplica începand cu data de 15 octombrie 2020 pe perioada stării de alertă a municipiului Alba Iulia în scenariul roșu. […]

trackback

[…] Prezenta Hotărâre se transmite membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba, tuturor UAT-urilor de pe raza județului Alba, în vederea aducerii la cunoștința populației, […]