Într-o singură zi, poliţiştii din Alba au reţinut 26 de permise de conducere pentru depăşire neregulamentară. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte că respectarea regulilor privind depăşirea este esenţială pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

La data de 15 ianuarie 2019, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranţei rutiere şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile privind depăşirea.

Cu această ocazie,  poliţiştii au depistat 26 de participanţi la trafic care s-au angajat în depăşiri neregulamentare precum şi alţi 84 care au încălcat alte reguli privind circulaţia pe drumurile publice.

Şoferilor care s-au angajat în depăşiri riscante, complementar sancţiunii contravenţionale aplicate, le-au fost suspendate permisele de conducere.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 28.840 lei.

Stimaţi conducători auto, efectuarea de depăşiri riscante poate avea consecinţe deosebit de grave pentru viaţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi la traficul rutier.

Lasa un raspuns

avatar
  Aboneaza-te  
Notificare