Pleșa începe 2022 în forță. Pleacă într-un concediu în interes de serviciu, în Republica Moldova

Pentru că în Alba Iulia nu mai e nimic de rezolvat, Găbiță Pleșa s-a gândit că n-ar fi rău să înceapă anul 2022 cântând și pe la alte mese, așa că a pus-o de-o mică delegație, timp de cinci zile, în Republica Moldova. Deh, dacă tot a rezolvat să nu mai fie război între Ucraina și Rusia, când s-a dus să închine un păhărel la Ambasada Rusiei, acum va merge puțin și în Republica Moldova, probabil să rezolve problema Transnistriei. Cu toate că, la întoarcere, sigur o să ne vorbească despre zeci, sute de investitori moldavi care abia așteaptă să toarne milioane în Parcul Industria Imaginar din Alba Iulia, ăla de lângă caii verzi de pe pereții zonei de Centură. Iar dacă va găsi motiv să viziteze puțin, pe banii Primăriei, și Moscova, sigur va aduce acasă Tezaurul.

Oficial, vizita asta e așa, un fel de răspuns la o delegație moldavă, care a fost pe aici anul trecut, așa că sanchi erau obligați să meargă. Și, cum vrea el să facă impresie bună peste tot, a decis să ia cu el o ceată de oameni, tot ce are mai bun Primăria, alături de care va petrece 5 zile minunate, de luni, 10 ianuarie și până vineri, 15 ianuarie. În concediul ăsta în interes de serviciu vor merge și Maria „Buzereci” Buta – secretara consilier personal, Bogdan „18.000 de lei pe lună” Dogar – alt consilier personal, Flaviu „atât de nimeni de nici poreclă n-are” Buta, consilier personal și purtător de cuvânt al Primăriei, plus salahorii cuvintelor din Primărie, băbăieții cu cuibare rotind pe ape-n gură. Adică Paven și Stanciu, specialiștii cu buzunare adânci și apetit de fonduri europene, preluați din mers de la Paul Voicu și reevaluați în procesul de „reforma” lui piel du poul pe care o tot implementează Pleașcă în Primărie.

Hai că au început bine anul 2022 ăștia din Primărie. Până la urmă nici nu-i chiar rău că mai pleacă Pleșa prin delegații, că de când s-a ajuns primar se comportă de zici că-i turist în propriul său oraș.

5 2 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile