11 august. Valorificarea potențialului turistic al râului Mureș, pe masa consilierilor locali din Alba Iulia

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Codru Pleșa, a convocat, în data de 10 august 2022, Consiliul Municipiului Alba Iulia într-o ședință extraordinară ce va avea loc în 11 august 2022, începând cu ora 12:00.

Consilierii locali vor decide prin vot Proiectul de Hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice, faza studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul “Consolidarea și valorificarea potențialului turistic al râului Mureș, județul Alba”.

Reamintim că în data de 5 august 2022, la Muzeul Principia din Alba Iulia,a avut loc conferința „Soluții de valorificare înțeleaptă a apelor”, în care a fost prezentat un ghid practic pentru uzul primarilor, privind managementul integrat la risc de inundații și modalități practice de a include soluțiile bazate pe natură în dezvoltarea de proiecte.

Citește și: 11 august. Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public din Alba Iulia, la vot în Consiliul Local

Proiectul de Hotărâre transmis de Primăria Municipiului Alba Iulia:

“PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea documentației tehnico-economice – faza SF – Studiul de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economice pentru obiectivul ”CONSOLIDAREA ȘI VALORIFICAREA POTENȚIALULUI TURISTIC AL RÂULUI MUREȘ, MUNICIPIUL ALBA IULIA”

Primarul Municipiului Alba Iulia: Văzând referatul de aprobare privind aprobarea documentației tehnico-economice – faza SF – Studiul de fezabilitate și a indicatorilor tehnico- economice pentru obiectivul ” CONSOLIDAREA ȘI VALORIFICAREA POTENȚIALULUI TURISTIC AL RÂULUI MUREȘ, MUNICIPIUL ALBA IULIA”

Citește și: 11 august. Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în Alba Iulia. Proiect de Hotărâre, la vot în Consiliul Local

Văzând prevederile:

Ghidului solicitantului Condiții Generale – POPAM 2014-2020, precum și prevederile ghidului solicitantului Obiectiv specific 2 – Diversificarea și consolidarea activităților în teritoriu (zona de acvacultură) și în special pentru lucrătorii în acvacultură în vederea înființării unor activități ce oferă o alternativă ocupațională față de activitatea de acvacultură, Măsura 2: Consolidarea și Diversificarea activitaţilor în zona de pescuit şi acvacultură, publicat în data de 05 mai 2022.  Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare;

Hotărârii Guvernului României nr. 907 din 29 noiembrie 2016-privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare;

În temeiul prevederilor art.129 (2) lit. ”b”, art. 139 (3) lit. ”d” și art. 196 (1) lit. ”a” din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ modificat și completat ulterior; HOTĂRÂRE:

Art.1 Se aprobă documentația tehnico-economică – faza SF – Studiul de fezabilitate pentru obiectivul ”CONSOLIDAREA ȘI VALORIFICAREA POTENȚIALULUI TURISTIC AL RÂULUI MUREȘ, MUNICIPIUL ALBA IULIA” si indicatorii tehnico-economici ai proiectului conform anexei nr. 1 precum si descrierea succinta a obiectivului conform anexei nr. 2, care fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.2 Hotărârea poate fi contestată în conformitate cu prevederile Legii nr.554/2004 – Legea contenciosului administrativ, cu modificarile si completarile ulterioare.

Art.3 Direcția Tehnică Dezvoltare și Compartimentul Relații internaționale, parteneriate și inovare urbană din cadrul aparatului de specialitate al Primarului vor duce la îndeplinire sarcinile ce decurg din prezenta hotărâre.

Art.4 Hotărârea se va comunica:
– Primarului Municipiului Alba Iulia
– Instituției Prefectului – Județul Alba
– Direcţiei cheltuieli
– Direcţiei tehnice, dezvoltare
– Biroului intretinere si reparatii cladiri
– Compartimentului relatii internationale, parteneriate și inovare urbană
– Managerului Public”, a transmis Primăria Municipiului Alba Iulia.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile